1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ HALİNE GÜLDÜ
KENDİ HALİNE GÜLDÜ

KENDİ HALİNE GÜLDÜ

Kendi haline güldü... 18 yıl sonra;

A+A-

Polis tarafından çek sahteleme, tedavüle sahte çek sürme ve çek çalma suçlarından aranan Ömer Ayaz (E-40) 18 yıl sonra ülkeye geri dönerken yakalandı. Suç tarihinden sonra yurt dışına giden zanlının önceki gün ükeye giriş yaptığı tespit edilerek gözaltına alındığı belirtildi. Hakkında dört ayrı suçtan soruşturma dosyası bulunan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkında aktarılan iddialara göre, Ömer Ayaz 1996 yılında Cemal Gerek’e ait çekleri çaldıktan sonra sahteleyip piyasaya sürdü. Şikâyet üzerine zanlı hakkında “Çek sahteleme, sahte çek tedavüle sürme, sahtekârlıkla para temini ve çek hırsızlığı” suçlarından dolayı soruşturma başlatıldı.    

Ancak zanlı 1996 yılında yurt dışına gittiği için hakkındaki soruşturma doyası askıda kaldı. Arananlar listesinde olan zanlı önceki gün Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak soruşturma amaçlı hakkında iki gün tutukluluk emri alındı.

Aradan bunca yıl geçtikten sonra unutulmuş olduğunu düşünerek adaya dönüş yapan Ayaz, mahkemeye çıkarılırken kendi haline gülmesi herkesin dikkatini çekti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.