1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİ KALESİNE GOL ATTI YALNIZ BU KEZ SAHADA DEĞİLDİ
KENDİ KALESİNE GOL ATTI YALNIZ BU KEZ SAHADA DEĞİLDİ

KENDİ KALESİNE GOL ATTI YALNIZ BU KEZ SAHADA DEĞİLDİ

Aylık maaşı bin Euro... Mağusa Türk Gücü’nün savunma oyuncusu Mike.. Sen ne yaptın Mike?

A+A-

Gazimağusa’ da önceki gün, 3 işyerinden çalınan eşyalarla ilgili polis tarafından gözaltına alınan zanlıların kimliği açıklandığında spor camiasında şok yaşandı. Polisin hırsızlık suçlamasıyla gözaltına aldığı ve tutuklama talebiyle dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkardığı Nijerya uyruklu iki zanlıdan birisi olan Abraham Mike Lewis’in KKTC süper lig takımlarından Mağusa Türk Gücü’nün (MTG) futbolcusu olduğu anlaşıldı.

Görüntüler ele verdi

Arkadaşı Victor Borbor ile Gazimağusa’daki 3 işyerinden çeşitli eşyalar çalan MTG’nin başarılı defans oyuncusu Abraham Mike Lewis’i polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden tespit etti.

Değer miydi hırsız damgası yemeye?

MTG’de defans oyuncusu olarak top koşturan ve maçlardaki sıkı markajlarıyla ün yapan Mike’ın, hırsızlık suçlamasıyla yakalanması karşısında birçok spor otoritesi, “Mike bu sefer kendi kalesine gol attı. Üç beş parça için değer miydi hırsız damgası yemeye” demekten kendilerini alamadı.

Bin Euro aylığı vardı

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, MTG’ye sezon başında Nijerya’dan transfer olan Mike, kulüpten ayda bin Euro da ücret alıyordu

Çaldıkları sergilendi

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri tarafından dün iki Nijerya uyruklu zanlının, 3 işyerinden çaldıkları ürünler basına gösterildi. Victor Borbor ve Abraham Mike Lewis 3 işyerinden  belli miktarlarda Gözlük, kıyafet, ayakkabı, cüzdan, vücut kremi ve erkek parfümleri çaldı.

2 gün tutuklu kalacaklar

Polis tarafından dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar hakkında 2 gün tutukluluk kararı alındı. Olayla ilgili bilgileri mahkemeye aktaran polis memurunun şahadetine göre zanlılar, hırsızlık yapılan işyerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntülerden tespit edildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.