1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİNİ POLİSE TESLİM ETTİ!
KENDİNİ POLİSE TESLİM ETTİ!

KENDİNİ POLİSE TESLİM ETTİ!

Kendini polise teslim etti!

A+A-

Abbas ELMAS

Balıkçı teknesi ile KKTC’ye gelen ve liman olmayan bir bölgeden deniz kenarına bırakılan İbrahim Rahal isimli Suriye uyruklu kişi 11 Kasım tarihinde Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne teslim olmasının ardından dün davaları görüşülünceye kadar 10 gün süreyle cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, Suriye uyruklu zanlının 11 Kasım tarihinde Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giderek KKTC’ye ismini bilmediği bir kişi tarafından balıkçı teknesi ile liman olmayan bir bölgeden deniz kenarına bırakıldığını itiraf ettiğini söyledi.

Yapılan incelemeler sonucunda zanlının adaya yasal bir girişinin bulunmadığını ve KKTC ile herhangi bir bağının bulunmadığını kaydeden polis memuru Türe, zanlının kimin tarafından KKTC’ye getirildiğine dair bilgiye ulaşamadıklarını ve zanlının yargılanacağı güne kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi ise zanlının davalarında hazır olması maksadı ile 10 gün süreyle Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.