1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEYİF İÇİN İÇİYORMUŞ
KEYİF İÇİN İÇİYORMUŞ

KEYİF İÇİN İÇİYORMUŞ

Keyif için içiyormuş

A+A-

Devrim DEMİR

Türkiye’den KKTC’ye uyuşturucu ithal edeceği yönünde sınır kapılarına ismi mesaj çekilen Ferman Takak, önceki gece Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaparken üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile tutuklandı. Yapılan sorgulamada işlediği suçu itiraf eden Takak, tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek Ferman Takak’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Uyuşturucuyu sigara paketinde getirdi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Ali Gürkut mahkemede verdiği ifadede zanlı Ferman Takak’ın isminin Türkiye’den sınır kapılarına mesaj çekildiğini ve ülkeye uyuşturucu madde ithal edeceği yönünde bilgi alındığını anlattı.

Polis çavuşu Ali Gürkut, zanlı Ferman Takak’ın önceki gece saat 20.20 sıralarında Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken üzerinde arama yapıldığını söyledi.

Gürkut, zanlının üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu ceketinin cebinde sigara paketi içerisinde elle sarılmış hintkeneviri ile karışık 1 adet sigara ele geçirdiklerini kaydetti.

Yapılan ilk sorgulamada zanlının işlemiş olduğu suçu itiraf ettiğini belirten polis çavuşu soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, Takak’ın 3 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

“İçtiğim benim için bir tat”

Mahkemede kendini avukatsız olarak savunan zanlı Ferman Takak, Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun söz hakkı vermesi üzerine, getirdiği uyuşturucu maddenin suç teşkil etmediğini iddia etti. Takak, “Mağdur ediliyorum, tutuklu kalmam benim iş hayatımı ve özel hayatımı olumsuz etkileyecek. Ben keyifçi bir insanım. Uyuşturucu benim için bir tat bir koku üstelik miktarı oldukça az korkum olsaydı böyle özgür gelmezdim. İş insanıyım ve tutuklu kalırsam çok perişan olacağım burada” diyerek 3 günlük tutukluluk süresine itiraz etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.