1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRIS GECESİ
KIBRIS GECESİ

KIBRIS GECESİ

KIBRIS GECESİ

A+A-

FESTİVALDE “KIBRIS GECESİ” DÜZENLENDİ

Dikmen Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “11 Meşale Festivali” kapsamında ilk kez “Kıbrıs Gecesi” düzenlendi.

Dikmen Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Dikmen festival alanında düzenlenen gecede, stantlarda Kıbrıs kültürüne yönelik yiyecek ve içecekler yer aldı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Kıbrıs kültürüne ve geleneklerine her zaman bağlı kalan bir toplum olduklarını ifade ederek, örf, adet ve geleneklerin Kıbrıs kültürüyle iç içe yaşamaya devam edeceğini belirtti.

Dikmen Gençlik Merkezi Halk Dansları ekiplerinin sahne aldığı gecede, Kıbrıs’ın sevilen Tiyatro sanatçısı Alper Susuzlu’nun hazırladığı Kıbrıs kültürüne yönelik skeçler de sahnelendi.

Gecede, Dikmen Gençlik merkezi, Kıbrıs kültürüne yönelik hazırlanan kıyafet defilesi düzenledi. Gecede ayrıcaşarkılar da seslendirildi.

Bu arada festivali kapsamında yarın akşam Pınarbaşı Spor Kulübü’nde saat 20.30’da tombala ve çekiliş gecesi düzenlenecek. Gecede Dikmen Gençlik Merkezi Orkestrası sahne alacak.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.