1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRIS TÜRK ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ PETROL ZAMMINI ELEŞTİRDİ
KIBRIS TÜRK ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ PETROL ZAMMINI ELEŞTİRDİ

KIBRIS TÜRK ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ PETROL ZAMMINI ELEŞTİRDİ

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği petrole yapılan zammı eleştirerek “Yeter, yeter! Beceremediniz… Sizler de beceremediniz…Yazıktır bu üreticiye. Yazıktır bu ülkeye. Üretim yoksa devlet yok. Üretim yoksa gelecek yok. Yazıklar olsun! … Sizlere verilen güve

A+A-

“YETER YETER BECEREMEDİNİZ. SİZLER  DE BECEREMEDİNİZ”

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği petrole yapılan zammı eleştirerek “Yeter, yeter! Beceremediniz…  Sizler de beceremediniz…Yazıktır bu üreticiye.  Yazıktır bu ülkeye.  Üretim yoksa devlet yok.  Üretim yoksa gelecek yok.  Yazıklar olsun! … Sizlere verilen güvene yazıklar olsun! …” dedi.

Birlik Başkanı Alican  Kabakçı tarafından yapılan yazılı açıklamada, üretimi iyileştireceğiz diye gayret içinde olanların, sürdürülebilir bir üretim için yapılması gerekenler yerine, yapılmaması gerekenleri yapmakta bilgi ve beceri gösterdiği iddia edildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bir litre mazotun 3,36 TL’ye zamlandığı ülkede artık üretici,300 baş koyun sağacak bir depo mazot alacak. Sekiz saat sonra 300 baş koyun daha sağacak 1 depo mazot daha alacak. Koyun yoksa 30 inek sağacak 1 depo mazot alacak. Vay Be…”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.