1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIBRISLI ASUMAN’A YAŞITLARINDAN DESTEK
KIBRISLI ASUMAN’A YAŞITLARINDAN DESTEK

KIBRISLI ASUMAN’A YAŞITLARINDAN DESTEK

Kıbrıslı Asuman’a yaşıtlarından destek

A+A-

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Çocuk Hastanesinde lösemi ile savaşan Kıbrıslı Asuman Desdur’a destek kendi yaşıtlarından gelecek. Asuman’a maddi ve manevi destek için yapılacak olan konsere Burford Gardens, Palmers Green, Londra, N13 4AL adresinde yer alan Palmers Green United Reformed Church ev sahipliği yapacak.

Biletler 5 pounddan satılacak
Geleceğin sanatçıları 5 yaşındaki lösemi hastası Asuman için muhteşem bir konsere imza atacak. Çoğunluğu yabancı uyruklu çocuklardan oluşan 40 kişilik ekip, öğretmenleri Susen Türkbileği öncülüğünde 2 saat boyunca en güzel şarkılarını ve gösterilerini Asuman’a hediye edecek.

Dünyanın dört bir yanından gelerek Londra’da yaşayan ailelerin çocuklarına 18 yıldır piyano ve gitar dersleri veren Susen Türkbileği, lösemi hastalığı teşhisi ile Ankara’da tedavi gören Asuman Desdur’a destek için bu konseri gerçekleştireceklerini açıkladı. İki bölümden oluşacak konserde piyano, gitar, keman, çello ve bale şovları ile sahne alacak 40 koca yürekli minik, Asuman’a zorlu tedavi sürecinde hem maddi hem de manevi destek olacak.

3 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de başlayacak olan konserin bilet fiyatları ise kişi başı 5 pounddan konserin yapılacağı salonun giriş kapısında satılacak.

HABERAL KIBRISLI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.