1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘KİMSE BUNU YAPMASIN’
‘KİMSE BUNU YAPMASIN’

‘KİMSE BUNU YAPMASIN’

‘Kimse bunu yapmasın’

A+A-

Sevgililer Gününde, kendisini çok seven insanları geride bırakarak hayata veda eden Derviş Özçelikhan son yolculuğuna uğurlandı

Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde yaşayan Özçelikhan ailesinin 25 yaşındaki oğlu Derviş’in, önceki gün zamansız vedası, ülke genelinde şok etkisi yarattı. Cansız bedeni önceki gün saat 15.30 sıralarında kardeşi tarafından evin merdivenlerinde bulunan Derviş’in kendisine hazırladığı sona kimse bir anlam veremedi. Ailesi ve arkadaşları bu büyük acı karşısında şok oldu. Çok sevdikleri oğullarını kaybetmenin acısını yaşayan Pelin ve Mustafa Özçelikhan çifti, dünkü cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

“Herkesi yasa boğdu”
Çevresinde sevilen ve hayat dolu kişiliği ile tanınan Derviş Özçelikhan’ın zamansız vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Sevgililer Günü’nde sevdiklerine en büyük acıyı yaşatan Derviş Özçelikhan’ın kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edildi. Özçelikhan’ın cenazesi dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın”
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan baba Mustafa Çelikhan’ı bu acılı gününde yalnız bırakmayan çok sayıda silah arkadaşı büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.
Gözyaşlarının bir an olsun dinmediği cenaze törenine katılanlar, hayat dolu bir genci daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, “Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın” diyerek duygularını aktardı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.