1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KİRLİLİK EN KISA ZAMANDA GİDERİLECEK
KİRLİLİK EN KISA ZAMANDA GİDERİLECEK

KİRLİLİK EN KISA ZAMANDA GİDERİLECEK

Bakan Harmancı, Kalecik’te temizlik çalışmaları yürüten şirket personeline ziyarette bulundu.

A+A-

“Kirlilik en kısa zamanda giderilecek”
Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Mehmet Harmancı, Kalecik’te petrol sızıntısı sonrası kirliliği gidermek için 25 gündür aralıksız çalışan işçilerin aynı motivasyon ve moralle çalışmasına devam etmesi halinde kirliliğin en kısa zamanda giderilebileceğini söyledi.
Harmancı, bayram dolayısıyla bazı otel, ören yeri, İskele boğazındaki bazı restoran işletmecileri ve Kalecik’te temizlik çalışmaları yürüten şirket personeline ziyarette bulundu ve bayramlarını kutladı.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Kalecik’te yaşanan petrol sızıntısı sonrası işyeri sahipleri ile sohbet ederek yaşanan son gelişmeleri işyeri sahiplerine aktararak bazı sıkıntılıları dinleme fırsatı bulan Harmancı, kirliliğin giderilmesi çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini, vatandaşların bu sürede göstermiş olduğu duyarlılık ve işbirliğinden ötürü de duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Mehmet Harmancı, Kalecik’te petrol sızıntısı sonrası kirliliği gidermek için 25 gündür aralıksız çalışan işçilerle bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de işçileri özverili çalışmalarından dolayı kutladı.
Harmancı “45 derece sıcakta günde 9-10 saat kirliliği gidermek için çalışan emekçiler büyük gayret ve özveri göstermişlerdir. Bu felaketin bir an önce giderilmesi hem bölge hem de ülkemizin imajı açısından oldukça önemlidir” dedi.

kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.