1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kıvanç'taki Elçin Sangu takıntısının asıl sebebi...
Kıvanç'taki Elçin Sangu takıntısının asıl sebebi...

Kıvanç'taki Elçin Sangu takıntısının asıl sebebi...

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu'dan niye vazgeçmiyor?

A+A-

Kıvanç Tatlıtuğ dizisi geliyor ey sevgili dizikolikler... OoOoO... Rol aldığı her diziyle adından söz ettirmeyi başaran Tatlıtuğ, 'Çarpışma' adlı yeni bir diziyle karşımıza çıkacak. Peki bu dizi hakkında en ilginç detay ne?

Elçin Sangu daha önce 'Kiralık Aşk' dizisiyle tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isme dönüştü ve özellikle sempatik tavırlarıyla beğeni kazandı. Şimdiyse Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer alacak.

Bugün basına yansıyan haberlere göre durum bu. Yani daha önce 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde rol alan ikili, yine aynı dizide buluşuyor...

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yapacağı dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve birçok kişinin gönlünde taht kuran Erkan Can gibi şahane bir aktör de rol alacak.

Ali Aydın'ın senaristliğini yaptığı 'Çarpışma', adeta ismiyle müsemma. Gerçekten de bir 'çarpışma', yani otomobil kazası söz konusu...

Yani zincirleme bir otomobil kazası yaşanıyor... Ve bu kaza sonrasında kesişen farklı hayatların, karakterlerin öykülerine odaklanılıyor.

Seyirci bu tür konulara aşina. Meksikalı yönetmen Inarritu'nun yönettiği '21 Gram' filminde de benzer bir konu işlenmişti. Bir trafik kazası yaşanıyordu ve üç kişinin yolları kesişiyordu.

Şahane bir uyum izleyebiliriz

Sonuçta evrensel bir konu. 'Aşk' gibi 'trafik kazası' da artık bir tema. Dolayısıyla diyaloglar ve oyunculukların ön plana çıkması gerekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu doğru seçimler. Tatlıtuğ'un karizması ile Sangu'nun güzelliği eşliğinde ortaya şahane bir uyum çıkması muhtemel.

Elçin Sangu'yu istediği konuşulmuştu

Ama enteresan olan bir konu var, o da Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Elçin Sangu' ısrarı... Elçin Sangu 'Kiralık Aşk'tayken de basına bol bol "Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için Elçin Sangu'yu istedi" haberi düşmüştü.

E şimdi "Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Elçin Sangu oldu" haberlerini okuyunca ister istemez insan geçmişe şöyle bi' dönüyor.

Tabii ki her aktör ya da aktris, rahat iletişim kurabildiği, oyunculuğunu rahatlıkla sergileyebildiği, rol hırsızlığının yaşanmadığı partnerlerle çalışmak ister. O kadar doğal ki...

İş hayatınızı düşünün. İş arkadaşı olarak kaştan gözden birbirinizi anlayabildiğiniz insanlarla çalışmak istersiniz. Dolayısıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun kimyaları, frekansları belli ki tutuyor. Dizinin tutup tutmayacağını ise en erken kasımda göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.