1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTIĞI ESNADA TUTUKLANDI
KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTIĞI ESNADA TUTUKLANDI

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTIĞI ESNADA TUTUKLANDI

Tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezi önünde kız arkadaşı ile tartışan Nijerya uyruklu Sydney İhesie’nin üzerinde, konu yere gelen Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri tarafından yaklaşık 1 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. “Rahatsızlık” meselesi ile ilgili olarak alışveriş merkezinin önüne giden ve zanlının tasarrufunda uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulan Adli Şube ekipleri zanlıyı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İhesie, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Cebinde 1 gr bulundu…
Olayın tahkikat memuru Polis Çavuşu Müjdat Günay, 29 Aralık tarihinde Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekiplerinin alınan şikayetler üzerine “Rahatsızlık” meselesi yüzünden Önder Alışveriş Merkezi önüne gittiklerini ve zanlı Sydney İhesie’nin üzerinde yapılan aramada sağ cebinde yaklaşık 1 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulduklarını açıkladı. Günay, zanlının daha önce uyuşturucu meselesinden dolayı yargılandığını ve para cezası aldığını da belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Günay, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Sydney İhesie’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.