1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZILATEŞ ŞİMDİ YANDI
KIZILATEŞ ŞİMDİ YANDI

KIZILATEŞ ŞİMDİ YANDI

Kızılateş şimdi yandı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde 8 bin TL karşılığında 105 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu madde alan ve 5 Mart 2015 tarihinde narkotik polisine yakalanan Ali Kızışateş dün  2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan Yargıç Mesut Mesutoğlu, sanığın güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bir disko önünde tanıştığı Yaşar isimli birinden 8 bin TL karşılığında 105 gram “kokain” ve 1 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde aldığını söyledi.

Kızılateş’i ihbar yaktı
Narkotik Şube ekiplerinin aldığı ihbarı değerlendirerek sanığın evinde yaptığı aramada 105 gram “kokain” türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Mesutoğlu, en yaygın suç türlerinden olan uyuşturucu suçlarının her geçen gün artarak daha da yaygınlaştığını üzülerek gözlemlemekte olduklarını ifade etti.

En ağır uyuşturucu türlerinden…
Huzurlarındaki davada uyuşturucu türünün, en ağır uyuşturucu türleri arasında olan “kokain” olduğunu ve kullanıcıları üzerinde bağımlılık yarattığını vurgulayan Mesutoğlu, çok ciddi boyutlara ulaşan uyuşturucu suçlarının önlenmesi için ibret verici ve caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdi.


Sanığın suçu planlı ve programlı bir şekilde işlediğini belirten Mesutoğlu, hafifletici nedenleri de göz önünde bulundurduktan sonra sanık Ali Kızılateş’i 2 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.