1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC, TC VE DÜNYA FİNANS PİYASALARINDAKİ İKLİM
KKTC, TC VE DÜNYA FİNANS PİYASALARINDAKİ İKLİM

KKTC, TC VE DÜNYA FİNANS PİYASALARINDAKİ İKLİM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Türkiye Cumhuriyeti (TC) ve Dünya finans piyasalarındaki iklim yarın Golden Tulip Otel’de

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Türkiye Cumhuriyeti (TC) ve Dünya finans piyasalarındaki iklim yarın Golden Tulip Otel’de düzenlenecek “performans değerlendirme toplantısında” ele alınacak.

“Performans Değerlendirme Toplantısı”  İktisat Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde çalışmalarını sürdüren İktisatbank, İktisat Sigorta ve İktisat Faktoring’in katılımıyla 09.00-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İktisatbank  Yönetimi Kurulu Başkanı Mete Özmerter, İktisatbank Genel Müdürü Ahmet M. Karavelioğlu, Kıbrıs İktisat Faktoring Genel Müdürü Seçkin Köse, Kıbrıs İktisat Sigortası Yöneticisi Direnç Kasap, Hazine Grup Müdürü Emre Değirmencioğlu  sunum yapacak.

Türkiye Hazine Satış Direktörü-Ekonomist ve Stratejist  Fatih Keresteci de “Performans Değerlendirme Toplantısına” konuk olarak katılarak  görüşlerini aktaracak.  

İktisatbank tarafından üç aylık periyotlar halinde gerçekleştirilen toplantıların bu aykine İktisat Finansal Hizmetler Grubu ev sahipliği yapacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.