1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC UYRUKLU KADIN 10 GÜNDE 11 ERKEKLE YATTI!
KKTC UYRUKLU KADIN 10 GÜNDE 11 ERKEKLE YATTI!

KKTC UYRUKLU KADIN 10 GÜNDE 11 ERKEKLE YATTI!

KKTC vatandaşı bir kadın depresyona girdi ve birlikte olduğu 11 kişiden 4üne...

A+A-

 

Girne'de yaklaşık bir yıl önce HIV Virüsü (AİDS) testleri pozitif çıkan KKTC vatandaşı bir kadının, aldığı bu kötü haberin ardından birçok erkekle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Söz konusu kadının 10 günde 11 erkekle cinsel ilişkiye girdiği ve 4 kişiye HİV Virüsü bulaştırdığı bildirildi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle olayı doğruladı. KKTC'de çok fazla AİDS hastası olmadığını ancak, kişilerin herzaman temkinli olması gerektiğini belirterek, bir kişiyle cinsel ilişkiye girerken gerekli önlemin alınması gerektiği konusunda vatandaşı uyardı.

10 GÜNDE 11 ERKEKLE İLİŞKİYE GİRDİ

Girne’de yaklaşık bir yıl önce Nijeryalı erkek arkadaşı tarafından AIDS virüsü alan KKTC vatandaşı bir kadın, Nijeryalı erkek arkadaşının ülkeden ihraç edilmesinin ardından, yaşadığı depresyon sonrası birçok erkekle ilişkiye girmeye başladı. Sadece 10 gün içerisinde 11 erkekle ilişkiye girdiği tespit edilen kadının, bu 11 kişiden 4’üne AIDS virüsünü bulaştırdığı, yapılan testler sonucu ortaya çıktı.Dünyada ve ülkemizde yer alan mevcut yasalarda, AIDS’e yakalanan, bu virüsü taşıyan bir kişiye tutuklama, yargılama ve hapis etme gibi bir ceza yok.

 

Kıbrıs

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum