1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE 5 YERDE YANGIN ÇIKTI!
KKTC'DE 5 YERDE YANGIN ÇIKTI!

KKTC'DE 5 YERDE YANGIN ÇIKTI!

KKTC'DE 5 YERDE YANGIN ÇIKTI!

A+A-

YILMAZKÖY, HASPOLAT, BOĞAZİÇİ VE GAZİMAĞUSA’DA İKİ YERDE ÇIKAN YANGINLAR HASARA YOL AÇTI

Yılmazköy, Haspolat, Boğaziçi ve Gazimağusa’da iki yerde çıkan yangınlar, hasar yol açtı.

Dün Cihangir’de yaşanan yangına ek olarak, bugün, Polis basın bülteninde dün ve bugün çıkan 5 yangın olayı daha yer aldı.

Bugün saat 02.00’de Haspolat’ta henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı çıkan yangında 30 dönüm biçilmemiş arpa ve buğday yandı.

Yılmazköy’de dün saat 11.30’da şiddetli rüzgar sonucu elektrik tellerinin birbirlerine temas etmesi sonucu çıkan kıvılcımlar yangına yol açtı. Yangında 5 dönümlük alandaki 10 çam fidanı tamamen, 50 çam ağacı ise kısmen yandı.

Boğaziçi Bahçeler bölgesinde dün saat 12.30 sıralarında çıkan yangında da yarım dönüm biçilmemiş buğday ve 6 plastik su borusu tamamen yanarak hasar gördü.

Gazimağusa’da dün ilk yangın öğle saatlerinde Döveç Düğün Salonu’nun park yerinde çıktı. 3 dönüm kuru otun, 30 çitin ve 2 bankın tamamen yanmasına yol açan alevler sonucu  1 ardıç ve 6 harnup ağacı da kısmen hasar gördü.

Yine Gazimağusa’da dün gece saat 23.30’da “D&B Pizza” adlı restoranda çıkan yangının ise bacanın aşırı yağlanmasından kaynaklandığı tespit edildi. Yangında, davlumbazın motoru tamamen ve işyerindeki ofisinde bulunan dolaplar kısmen yanarak zarar gördü.

Çıkan tüm yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.