1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE DUA İLE UYUŞTURUCU TEDAVİSİ
KKTC'DE DUA İLE UYUŞTURUCU TEDAVİSİ

KKTC'DE DUA İLE UYUŞTURUCU TEDAVİSİ

KKTC'DE DUA İLE UYUŞTURUCU TEDAVİSİ

A+A-

Alsancak Belediye Başkanı hatalı icraatları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

82182.jpg

Yol asfalt işleminde müteahhit ile ittilafa düşerek "Kol Ordu Komutanı'ndan rica eder Tankları buraya getiririm ve bu kamyonları tanklar ile çekerim" diyen Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser bu kez Evrensel Sevgi ve Tasavvuf Derneği ile birlikte dua ile uyuşturucu tedavisine kalkıştı. Canlı İlahi Konserini dinlemeye giden basın mensuplarını ise zabıtalarına verdiği direktif ile konserin yapıldığı yer olan Old Milos’tan uzaklaştırmaya çalıştı.

UYUŞTURUCU DUA İLE ŞİFA BULACAKMIŞ

Alsancak Belediyesi'nin desteği ile Evrensel Sevgi ve Tasavvuf Derneği uyuşturucuyu manevi yönden tedavi etmek için Kur'an Şifa Programı düzenlenleyen Alsancak Belediye Başkanı'nın bu davranışları hayret uyandırırken halktan da tepki toplamaya başladı.

Alsancak Belediyesi'ne ait Old Milos’ta düzenlenen Canlı İlahi Konseri, 14.00 ile 16.30 arasında gerçekleşti.  Canlı İlahi Konseri öncesinde arabalar ile dolaşılarak ve halka el ilanları dağıtılmak suretiyle etkinliğe davet edildi. Bir çok vatandaş uyuşturucunun dua ile tedavi edildiğini ilk kez duyuyoruz derken, Old Milos’ta düzenlenen Canlı İlahi Konseri'ne katılanlara hediye olarak Kur'an verildiği öğrenildi.

BASIN DIŞARI

Uyuşturucuya karşı Old Milos’ta düzenlenen Canlı İlahi konserini haber yapmak için izlemeye çalışan bazı basın mensuplarının Kur'an Şifa Programı çerçevesinde düzenlenen Canlı İlahi Konseri'nden uzaklaştırılmak istenmesi hayret uyandırdı.

 

BELEDİYE BAŞKANININ EMRİDİR

Alsancak Belediyesi'nin zabıta görevlileri basın mensuplarına "Alsancak Belediye Başkanı'nın emridir. Siz buraya giremezsiniz. Belediyeye ait bu tesisten ve Canlı İlahi Konserin yapıldığı yerden uzaklaşmanız gerekir." sözleri de dikkat çekti.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.