1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE GANİMETTEN ZENGİN OLAN FAŞİSTLER!
KKTC'DE GANİMETTEN ZENGİN OLAN FAŞİSTLER!

KKTC'DE GANİMETTEN ZENGİN OLAN FAŞİSTLER!

“Sosyal medyada yapılan bu aşağılık ve alçakça saldırıları yapanlara aynen iade ...”

A+A-

 

Milletvekili Doğuş Derya'ya yapılan saldırıları kınayan KTÖS “Sosyal medyada yapılan bu aşağılık ve alçakça saldırıları yapanlara aynen iade eder, Doğuş Derya’nın yalnız olmadığını duyururuz” açıklamasını yaptı. Açıklama şöyle:

Adamızın kuzeyinde ganimetten zengin olan faşistlerle, sahte solculara gerçekler hatırlatılınca derhal saldırıya geçmeyi ve sosyal medyada hakaret etmeyi bir marifet saymaktadırlar.

Özellikle Sn. Doğuş Derya’nın yalana dayalı resmi tarih ve 1974’te ki savaş suçları ile ilgili yaptığı açıklamalar ırkçılıktan ve halkın kanı gözyaşı üzerinden geçinenleri harekete geçirmeye yetmiştir. Bildik hareketlerini kamuoyu önünde yapmaktan aciz bu faşistler sosyal medyada kahramanlık yapmaktadırlar. Rumların malı mülkü üzerinden servet edinen bu servet edinen bu ganimetçi tayfası Kıbrıslı Türklerin verdikleri mücadele ile bu ülkeye gelebildiklerini unutmuş görünmektedirler. TC Elçiliği ve makamlarının desteği ile Kıbrıslı Türklere milliyetçilik ve erkeklik dersi verenlerin kim olduklarını bu toplum çok iyi bilmektedirler. Ortaya koydukları yaygara ile savaş suçlarını ve Kıbrıs’ın gerçeklerini gizleyeceklerini sanıyorlarsa çok yanılmaktadırlar. Bu sahte milliyetçilerle ucuz solcular Kıbrıs’ı ve insanları Doğuş Derya’dan daha fazla sevemez. Sosyal medyada yapılan bu aşağılık ve alçakça saldırıları yapanlara aynen iade eder, Doğuş Derya’nın yalnız olmadığını duyururuz. İnsanlıktan nasibini almamış bu ganimetçi faşistler ve sahte solculara Arif Hasan Tahsin’in bir sözünün bile yettiğini vurgularız.

Şener Elcil

KTÖS Genel Sekreteri

 

DOĞUŞ DERYA'YA SOSYAL MEDYADAN GELEN ELEŞTİRİLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum