1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'YE 4 BAKICISIYLA TATİLE GELDİ
KKTC'YE 4 BAKICISIYLA TATİLE GELDİ

KKTC'YE 4 BAKICISIYLA TATİLE GELDİ

Otelden istedikleri şok etti!

A+A-

Türkiye’nin güçlü seslerinden Özcan Deniz, eşi, oğlu, annesi ve 4 bakıcısıyla Kıbrıs’taki bir otele 3 gün önceden gelip kısa bir tatilde yapacak. Tatilin son gününde kaldı otelde sahneye çıkmaya hazırlanan ünlü sanatçının bu kadar kısa bir tatil için 4 bakıcı ile birlikte gelmesi hayret uyandırdı. 

Özcan Deniz’in yıllar sonra ilk sahne performansını gerçekleştireceği yer Elexus Hotel oldu. Özcan Deniz 29 Haziran cumartesi günü sevenleri ile buluşacak. 

Yıllardır sahnelere ara veren Özcan Deniz’in hayranlarıyla buluşacak olması, otelde rezervasyonların artmasına yol açtı. Gelecek olan misafirler Özcan Deniz’le aynı katta konaklamak isteyince ünlü sanatçı otel yönetiminden, onun bulunduğu katı kapatmalarını istedi.Böylelikle otel yönetimi 90 bin liralık zararı göze almış oldu. Ünlü sanatçı ayrıca her bir bakıcı için ayrı ayrı suit oda talep etti.Özcan Deniz, eşi, oğlu, annesi ve 4 bakıcısıyla otele 3 gün önceden gelip kısa bir tatilde yapacak. Oğluyla yapacağı ilk tatil olacak. Eşi Feyza Deniz için tamamen organik ürünlerden oluşan bir menü listesi oluşturuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.