1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOMADAN ÇIKTIĞINDA GÖZÜNÜ MAHKEMEDE AÇTI...
KOMADAN ÇIKTIĞINDA GÖZÜNÜ MAHKEMEDE AÇTI...

KOMADAN ÇIKTIĞINDA GÖZÜNÜ MAHKEMEDE AÇTI...

Komadan çıktığında gözünü mahkeme de açtı;

A+A-

Hastaneden mahkemeye

Mağusa’da arkadaşı Osman Olga Demirel ile eroin içen ve komaya giren Ömer Oğuz Keser, hastaneden taburcu olur olmaz dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mağusa’da, arkadaşı Osman Olga Demirel’in evinde Demirel ile birlikte eroin türü uyuşturucu madde içen ve komaya giren Ömer Oğuz Keser, dün tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden taburcu olur olmaz Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Keser, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.
 
Evde uyuşturucu kalıntısı bulundu

Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, zanlının 13 Aralık’ta meydana gelen “Kanunsuz eroin türü uyuşturucu madde tasarrufu” ile ilgili olarak tutuklandığını söyledi.

Arkın, Mağusa Devlet Hastanesi’nden alınan bilgide Osman Olga Demirel ile birlikte zanlı Ömer Oğuz Keser’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve Osman Olga Demirel’in hayatını kaybettiğini, zanlı Keser’in ise komaya girerek Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığının öğrenildiğini açıkladı. Aynı gün meseleyle ilgili olarak hayatını kaybeden Osman Olga Demirel’in evinde arama yapıldığını belirten Arkın, aramada, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan kredi kartı ile rulo haline getirilmiş 20 TL’lik banknot bulunduğunu kaydetti.
 
Kanında eroin türü uyuşturucu madde kalıntısına rastlandı

Polis Memuru Cüneyt Arkın, zanlı Ömer Oğuz Keser’in bu süre zarfında gönüllü ifade vererek hayatını kaybeden Osman Olga Demirel’in evine gittiğini ve birlikte uyuşturucu madde içtiklerini söyleyerek suçunu itiraf ettiğini belirtti. Zanlı Keser’in, gönüllü ifadesinde kokain içtiklerini beyan ettiğini belirten Arkın, hayatını kaybeden Demirel ile zanlı Keser’den alınan kan örneklerinde eroin türü uyuşturucu madde kalıntısına rastlandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Arkın, zanlı Keser’in uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.
 
Tutuksuz yargılanacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ömer Oğuz Keser’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücutta bulunmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.