1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KONSOMATRİSTE FECİ DAYAK
KONSOMATRİSTE FECİ DAYAK

KONSOMATRİSTE FECİ DAYAK

Konsomatriste feci dayak...

A+A-

TuttiFurutti gece kulübünün işletmecisi Yunus Altun çalışmak istemeyen konsomatris U.I’yıdarp edip, kulak zarını yırttı

TuttiFurutti gece kulübünün işletmecisi Yunus Altun,çalışmak istemeyen konsomatrisi darp etti.İddialara göre, 4 Haziran tarihinde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Moldovya uyruklu konsomatris U.I’nın çalışmak istemediği, işten ayrılmak istediği ve bu nedenle işletmeci Altun ile aralarında tartışma yaşandığı öne sürüldü. Çıkan tartışmada konsomatris kadını darp eden Altun,yüzüne vurduğu U.I’nın kulak zarının yırtılmasına neden oldu.Genç kadının “ALO 157”hattını arayıp şikâyette bulunması üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

KULAK ZARINI YIRTTI
Duruşmada 4 Haziran tarihinde meydana gelen olayla ilgili gözaltına alınan zanlı Altun hakkında ciddi darp,vahim zarar ve KKTC’de izinsiz kalma suçlarından soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İŞLETMECİ KKTC’DE KAÇAK KALIYORMUŞ
Tartıştığı U.I’yı ciddi şekilde darp edip, sağ kulak zarının yırtılmasına neden olan zanlının 2009 yılından beridir çalışma izni olmadan ülkede kaldığını kaydeden polis, bu yönde de soruşturma başlattıklarını söyledi.

ÜÇ GÜN TUTUKLU KALACAK
Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, alınacak ifadeler ve çalışma izni ile ilgili araştırma yapılacağını belirterek, 3 gün süre talep etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.