1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KONTROLDEN ÇIKTI BARİYERLERE ÇARPTI!
KONTROLDEN ÇIKTI BARİYERLERE ÇARPTI!

KONTROLDEN ÇIKTI BARİYERLERE ÇARPTI!

4 yaralı!

A+A-

Zifiri karanlık olan ve tehlikeli virajların bulunduğu Güzelyurt-Çamlıbel yolunda, dün akşam saatlerinde yaşanan kaza korkuttu… Sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Van araç, bariyerlere çarptı

Mehmet KARA

Güzelyurt-Çamlıbel arasında, dün akşam meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Namık Duman (48) yönetimindeki Van araç, bariyerlere çarparak durabildi.

Şans eseri ciddi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazada sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Şahin (35), Hamza Şahin (52) ve Harun Töre (25) hafif yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başında kesik bulunan Osman Şahin müşahede altında tutulurken, diğer yaralıların ise tedavilerinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

Bu arada kazanın yaşandığı noktada daha önce de benzer kazaların olduğu ancak, bugüne kadar o noktada herhangi bir önlem alınmadığı gözlemlendi.

Kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine giden Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, zifiri karanlıktaki yolda inceleme yaptı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.