1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOOP-SEN: “CUMA GÜNÜ 8 SAATLİK UYARI GREVİ YAPILACAK”
KOOP-SEN:  “CUMA GÜNÜ 8 SAATLİK UYARI GREVİ YAPILACAK”

KOOP-SEN: “CUMA GÜNÜ 8 SAATLİK UYARI GREVİ YAPILACAK”

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd. ve İştirakleri ile Kooperatif Çalışanları Sendikası (Koop-Sen) arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin çıkmaza girdiği belirtildi.

A+A-

KOOP-SEN:  “CUMA GÜNÜ 8 SAATLİK UYARI GREVİ YAPILACAK”

Kıbrıs Türk Kooperatif  Merkez Bankası Ltd. ve İştirakleri ile Kooperatif Çalışanları Sendikası (Koop-Sen)  arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin  çıkmaza girdiği belirtildi.

Koop-Sen’den yapılan yazılı açıklamada, “son zamanlarda, sona eren Toplu İş Sözleşmelerini sürüncemede bırakarak yenisini imzalamama modasına Kıbrıs Türk Kooperatif  Merkez Bankası Ltd  ve İştiraklerinin gayri yasal atanmış olan  Zeki Erkut başkanlığındaki yöneticilerin de uyduğu savunularak şu ifadelere yer verildi :

“Yasaları hiçe sayarak çalışanların Toplu Sözleşme haklarını gasp etmek isteyenlere karşı K.T.K.M.B.Ltd. ve İştiraklerinde ve bağlı tüm birimlerinde Cuma günü 8 saatlik  uyarı grevinde olacağımızı; her halukarda kazanılmış haklarımıza yapılacak en küçük bir müdahalede süresiz greve gideceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşırız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.