1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOOPBANK’IN LONDRA BİNASI SATIŞA ÇIKACAK
KOOPBANK’IN LONDRA BİNASI SATIŞA ÇIKACAK

KOOPBANK’IN LONDRA BİNASI SATIŞA ÇIKACAK

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’nın Kuzey Londra’daki binasının satılması için harekete geçildi

A+A-

 

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’nın Kuzey Londra’da bulunan binasının satılacağı öğrenildi. Kuzey Londra’da bir ofis ve üzerinde iki daire bulunan bina dört yıldır boş tutuluyor.

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) Kuzey Londra şubesi olarak uzun yıllar hizmet veren, 88 Green Lanes N16 adresindeki binanın satışıyla ilgili dört farklı uzmandan değerlendirme alındığı belirtildi.

Alp: Satış yönünde niyet var

Bina satışı ile ilgili soruları yanıtlayan Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Müdürü Gülhan Alp, binanın satışı yönünde niyetleri olduğunu, ancak binanın şu an itibarıyla satışta olmadığını söyledi.

Dört ayrı uzmandan teklif aldıkları bilgisini veren Alp,  prosedürlerle ilgili sürecin devam ettiğini ve emlakçı arandığını kaydetti.

Alp, söz konusu binanın bedelinden düşük bir fiyatla devredilmeye hazır olduğu yönündeki iddiaları yalanlayarak, binanın henüz satışa konmadığını da aktardı.

Londra Gazete’nin iddiası

Londra’da Türkçe ve İngilizce olarak haftada bir yayınlanan Londra Gazete’de yer alan bir haberde, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’na ait binanın piyasa değerinin en az 1 milyon sterlin veya üzerinde olduğu tahmini yapılarak, buna rağmen 600 bin sterlin gibi değerinden düşük bir bedelle devredilmeye hazırlandığını öne sürülmüştü.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.