1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖTÜ KADER
KÖTÜ KADER

KÖTÜ KADER

Kötü kader

A+A-

Güzel bir Pazar gününde motosikletle geziye çıkan iki genç arkadaş, talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti. Olay dün Kaplıca - Balalan anayolunda meydana geldi.

Henüz hayatlarının baharında olan 22 yaşındaki Alican Gargınsu ile 20 yaşındaki Gizem Acet dün saat 11.25 civarında Karpaz’a doğru giderken LE 442 plakalı pist motoru ile kaza geçirdi.

Alican Gargunsu yönetimindeki  LE 442 plakalı motorla , viraja girerken  hakimiyetini kaybederek sol tarafta bulunan bariyerlere çarptı. Motorda yolcu olarak bulunan Gizem Acet ise motorun üzerinden savrularak feci şekilde can verdi. Gargınsu ise hastaneye kaldırılırken hayatını yolda kaybetti.

Kaderin böylesi

Uluslarası Kıbrıs Üniversitesinden okuyan Alican Gargınsu’nun en yakın arkadaşlarından Arın Güvenir de 15 temmuz 2011 yılında motor kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Bu acı olayın ardından bir yıl sonra ise yine en yakın arkadaşlarından olan  Erhan Bişmiş de 16 aralık 2012 tarihinde  trafik canavarının kurbanı olmuştu. İki can arkadaşından sonra Alican Gargınsu’nun da trafik kazasında hayatını kaybetmesi, diğer arkadaşlarınca “kötü kader” olarak nitelendirildi.

Gizem hemşirelik yapıyordu

Alican Gargınsu ile Pazar gezmesine çıkan Gizem Acet de kaza yerinde hayatını kaybetti. Henüz 20 yaşında olan Gizem Girne Amerikan Üniversitesi hemşirelik bölümünde öğrenimini sürdürürken Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde de hemşire olarak çalışıyordu. Çevresinde sevilen ve hayat dolu birisi olarak bilinen Gizem Acet aynı zamanda, Günkut Ajans’ta mankenlik yapıyordu.

İki gencin acı haberini alan arkadaşları ve aile yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.