1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTHY VE ETİ ÇALIŞANLARININ DURUMUNA İLİŞKİN TOPLANTI...
KTHY VE ETİ ÇALIŞANLARININ DURUMUNA İLİŞKİN TOPLANTI...

KTHY VE ETİ ÇALIŞANLARININ DURUMUNA İLİŞKİN TOPLANTI...

''...masadan kalkıp, gitti” yönündeki söylem doğru mu değil mi?

A+A-

 

KAMU-SEN İLE HAVA-SEN KTHY VE ETİ ÇALIŞANLARININ DURUMUNA İLİŞKİN KİTLE TOPLANTISI YAPACAK

Kamu-Sen ile Hava-Sen, kamuda istihdam edilen eski KTHY ve ETİ çalışanlarının durumuna ilişkin Başbakanlıkta dün gerçekleşen görüşmenin olumlu geçmediğini savunarak, konuyla ilgili bugün saat 16.00’da Kamu-Sen Genel Merkezi’nde kitle toplantısı düzenleneceğini duyurdu. 

Konuyla ilgili ortak basın açıklaması yayınlayan Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş ile Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, kitle toplantısında basına da açıklama yapılacağını kaydetti.

Sendika yetkilileri ortak açıklamalarında eski KTHY ve ETİ çalışanlarının maaş intibakları, kademe ilerlemeleri, izinleri ve diğer özlük haklarıyla ilgili 2 sendikanın dün Başbakanlıkta katıldığı toplantıya işaret ederek, görüşmenin olumsuz geçtiğini savundular.
 
Toplantıda kendilerine önerilerinin hayata geçirilemeyeceğinin söylendiğini iddia eden sendika yetkilileri, Başbakanlık Müsteşarının, önerilerinin ancak Hayat Pahalılığı’ndaki uygulamaların değiştirilmesiyle yapılacağı; izinler konusunun ise yeni yapılacak Kamu Reformu Yasası ile birlikte değerlendireceği yönünde “hükümet görüşü” bildirdiğini kaydettiler.

Müsteşarın toplantı sonrasında yaptığı basın açıklamasını da eleştiren sendikacılar, “Hava-Sen ve Kamu-Sen masadan kalkıp, gitti” yönündeki söyleminin doğru olmadığını belirttiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.