1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI CİNSELLİKLE BAĞDAŞTIRDI!
KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI CİNSELLİKLE BAĞDAŞTIRDI!

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI CİNSELLİKLE BAĞDAŞTIRDI!

Çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla

A+A-

Mersin’de küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 2010 yılından beri Türk polisi tarafından aranan Ali Telsiz’in Kıbrıs’ta yaşadığı ortaya çıktı. Telsiz’in, KKTC’de bulunduğu süre içinde, bir alacak-verecek meselesi yüzünden Lapta’da sakin Serhan Haliç’in dairesini kundakladığı ortaya çıktı.

Polis tarafından gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarılan Ali Telsiz’in “ben bir yere kaçmadım, yavru vatanımdayım” dediği öğrenildi.

Girne’de ortaya çıkacak

    Mersin’de hakkında yakalama emri olan Ali Telsiz önceki gün Girne’de gözaltına alındı. Türkiye makamlarına teslim edilecek olan zanlı, iade işlemleri tamamlanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Kuzey Kıbrıs’a ilk olarak 2009 yılında gelen Ali Telsiz’in arada sırada memleketi Mersin’e gittiği ve     

2010 yılında çocukları istismar suçu işlediği ortaya çıktı.

KKTC’de kundaklama suçu var

Türkiye’de meydana gelen olaydan sonra KKTC’ye geri dönen Telsiz, 8 bin TL alacak-verecek meselesi yüzünden Lapta’da Serhan Hallaç’ın zemin kattaki dairesini kundakladı.

Hakkında kundaklama suçundan dolayı açılan davanın duruşması devam ederken, Türkiye emniyetinden gelen bir yazıda zanlının çocuk istismarı suçundan dolayı arandığını ve hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

Girne’de önceki gün gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme çıkarıldı. Mahkeme zanlının iade işlemleri tamamlanıncaya kadar 30 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.