1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜRTAJ SKANDALINDA YENİ GÖZALTI
KÜRTAJ SKANDALINDA YENİ GÖZALTI

KÜRTAJ SKANDALINDA YENİ GÖZALTI

Kürtaj skandalında yeni gözaltı

A+A-

Girne’deki kürtaj soruşturmasında dün gece bir kişi gözaltına alındı, bir kişinin ise gazetemiz baskıya verildiğinde sorgusu sürüyordu
 
Elmas TOKAY

Ülkemizde geçen hafta ortaya çıkarılan ve ülke gündeminin ilk sırasına yerleşen kürtaj skandalıyla ilgili dün gece yeni gelişmeler meydana geldi. Polis bir kişiyi gözaltına alırken, gazetemiz baskıya verildiğinde bir kişinin de sorgusu devam ediyordu.

Esrar perdesinin aralanması yönünde polisin yaptığı araştırma ve soruşturma derinleştirilerek sürdürülürken, dün akşam kürtaj skandalının gerçekleştiği Ada Hospital’in çalışanı olan kişinin gözaltına alındığı ve bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Gözaltına alınan kişinin, Ada Hospital’de çalışan bir kadın olduğu ve polisin yaptığı soruşturma sonrasında kürtaj konusunu bildiği ve sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındığı tahmin ediliyor.

Bu sabahın ilk saatlerine kadar süren diğer kişinin sorgusunun ardından gözaltına alınabileceği belirilmişti.

Öte yandan, yapılan kazıda bulunan ve Türkiye’ye gönderilen 34 haftalık bebekle ilgili otopsi raporunun bu günlerde Kıbrıs’a gelmesi bekleniyor. Otopsiden çıkacak sonuca göre, soruşturmanın ve mahkemenin seyrinin değişebileceği öne sürülüyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.