1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURYELİK YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ
KURYELİK YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

KURYELİK YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

Kuryelik yaptığını itiraf etti

A+A-

Romen kadın, erkek arkadaşının baskısı ile Güney Kıbrıs’tan Kuzey’e 10 gram hintkeneviri geçirmek isterken Lokmacı Kapısı’nda yakalandı

Devrim DEMİR

Güney Kıbrıs’ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşının yönlendirmesi ile önceki akşam KKTC’ye uyuşturucu sokmaya çalışan Oana Maria  Macoveıcıuc isimli Romanya uyruklu kadın tutuklandı.

Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmak için işlem yaptırdığı esnada şüpheli hareketleri üzerine bayan polis tarafından aranan Macoveıcıuc’in tasarrufunda 10 gram hintkeneviri ele geçirildi.

Soruşturma amaçlı tutuklanan kadın, erkek arkadaşının yönlendirmesi sonucu uyuşturucu maddeyi KKTC’de bir şahsa getirdiğini itiraf etti.

Zanlı Oana Maria  Macoveıcıuc, dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Uyuşturucu alacak olan kişi aranıyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, Oana Maria  Macoveıcıuc’ın kanunsuz uyuşturucu madde hintkeneviri  “İthal” ve “Tasarruf” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Mehmet Sevinç, zanlının önceki akşam saat 19.50 raddelerinde Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan ülkeye giriş işlemlerini yaptırdığı esnada şüpheli hareketleri sonucu tutuklandığını söyledi.

 

Sevinç, zanlıdan yapılan sorgulamada 10 gram uyuşturucuyu erkek arkadaşının yönlendirmesi ile tanımadığı bir şahsa getirdiğini itiraf ettiğini belirterek, 1 kişinin daha arandığını ifade ederek Macoveıcıuc’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.