1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜTÜK FENA DOLANDIRDI
KÜTÜK FENA DOLANDIRDI

KÜTÜK FENA DOLANDIRDI

Kamera görüntüleri inceleniyor

A+A-

Haspolat’ta 25 Nisan 2013 ile 12 Şubat 2014 tarihleri arasında, bir markette kasiyer olarak çalışan 30 yaşındaki Erhan Kütük, müşteriye kesilen 529 adet hesap fişini iptal ederek zimmetine 11 bin 500 TL geçirdiği iddiasıyla şikayet üzerine önceki gün gözaltına alındı.

Zanlı Kütük, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve hakkında soruşturma maksatlı 1 gün tutukluluk emri alındı. Polis, zanlının bu suçu işlediği dönemdeki kamera kayıtlarının incelendiğini belirtti.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, iddia makamı adına hazır bulunan Emine Taşkın, polis memuru Mahir Türe’yi mahkemeye tanık olarak dinletti.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Türe, zanlı Erhan Kütük’ün, “müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Meseleyle ilgili olarak zanlının bir gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini anlatan Türe, zanlının bu suçu işlediği tarihlerde market içerisinde bulunan güvenlik kameralarının incelendiğini kaydetti.

Polis memuru Türe, bu nedenle zanlının tahkikat amaçlı 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz olmaması nedeniyle, tahkikat memurunun şahadetini dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, tahkikatın selameti için, zanlının bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.