1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAPTA TURİZM FESTİVALİ 19-22 HAZİRAN’DA
LAPTA TURİZM FESTİVALİ 19-22 HAZİRAN’DA

LAPTA TURİZM FESTİVALİ 19-22 HAZİRAN’DA

“7’inci Lapta Turizm Festivali” 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

HALUK LEVENT VE CECELİ DE VAR

Lapta Belediyesi tarafından düzenlenen “7’inci Lapta Turizm Festivali” 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Lapta Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Lapta kahveler bölgesinde gerçekleştirilecek festival  kapsamında çeşitli konserler düzenlenecek.

Festival çerçevesinde düzenlenecek ilk etkinlik 19 Haziran Perşembe günü saat 18.00’de Lapta Oteller Bölgesi’nde Chatoau Lambousa Otel önünden başlayacak kortej olacak.

Festivalde saat 20.00’de  “Kıbrıs Evi” ve “4. Fotoğraf Sergisi” açılışı ve ödül töreni ile devam edecek.

Ödül töreninin ardından açılış konuşmalarına geçilecek, daha sonra sanatçı açılış konuşmalarının ardından  Ziynet Sali bir konser verecek.

Festivalde 20 Haziran akşamı Sultan Durusular ve orkestrası ile Haluk Levent sahne alırken, 21 Haziran akşamı Lapta Belediyesi Küçükler Halk Dansları Ekibi, Şili-Centro Cultural Kirqui Wayra, Sırbistan – KUD ‘’Buducnost’’ Dobanovc Group, Türkiye – Tokat Folklör Araştırma Gençlik ve Kültür Derneği, Rusya –Russia, Krasnodar Sh. ‘‘Kazachki – Kazachki Dance Group’’ ve Lapta Belediyesi Büyükler Halk Dansları Ekibi’nin folklor gösterileri yer alacak.

“7’inci Lapta Turizm Fesitvali”, 22 Haziran akşamı DJ Emel’in sahnesinin ardından, Mustafa Ceceli konseri ile sona erecek. 

Festival boyunca bölgeyi tanıtıcı, gelenek, görenek, örf ve adetleri yansıtan çeşitli stantlar açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.