1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAÜ’DE ÖĞRENCİLERE İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR
LAÜ’DE ÖĞRENCİLERE İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR

LAÜ’DE ÖĞRENCİLERE İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bünyesinde faaliyet gösteren T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, yurtta kalan öğrencilere iftar yemeği veriliyor.

A+A-

KKTC Kızılay’ı tarafından gönderilen iftar yemeği LAÜ Kredi Yurtlar Kurumu görevlilerince, yurtta kalan öğrencilere ikram ediliyor.

Ramazan ayı nedeniyle yurt tarafından her gün verilen iftar ve sahur yemekleri oruç tutan öğrenciler için kolaylık sağlıyor.

Önceki akşam LAÜ Kampüsü içindeki 2. Yurt önünde kurulan sofrada verilen iftar yemeğine LAÜ Kredi Yurtlar Kurumu sorumlusu Mehmet Yılmaz, Yurt Yönetimi Görevlileri Veli Akça ve Osman Çimen ile öğrenciler katıldı.

Ailelerinden uzakta oruç tutan ve iftarda yemek yapamayan öğrenciler, yurt görevlilerince kurulan iftar sofrasından memnun olduklarını belirtti.

LAÜ Kredi Yurtlar Kurumu sorumlusu Mehmet Yılmaz, “KKTC Kızılay’ı tarafından her gün gönderilen iftar yemeğini biz buradaki görevli arkadaşlarla birlikte öğrencilere ikram ediyoruz. Amacımız burada oruç tutan öğrencilerin zorluk çekmemelerini sağlamaktır. Tabi ki illa burada oruç tutan yemiyor. Tutmayan öğrencilerimiz de faydalanabiliyor” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.