1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKE BAŞKAN ADAYI KIZILGÖK HALKLA BULUŞTU
LEFKE BAŞKAN ADAYI KIZILGÖK HALKLA BULUŞTU

LEFKE BAŞKAN ADAYI KIZILGÖK HALKLA BULUŞTU

Lefke Belediye Başkan Adayı Hasan Kızılgök ve meclis üyesi adayları halkla buluştu.

A+A-

Lefke Belediye Başkan Adayı Hasan Kızılgök ve meclis üyesi adayları  halkla buluştu.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP, BKP, Baraka tarafından desteklenen Lefke Belediye Başkan Adayı Hasan Kızılgök,   Lefke’de meydanda düzenlenen kokteylde konuştu ve Lefke’ye yeni bir görünüm, çağdaş bir yönetim anlayışı getirmek ve herkese eşit hizmet götürmek için yola çıktıklarını söyledi.    

Lefke Belediyesi’nin mali kriz içerisine sokulduğunu ve yatırım yapamaz hale getirildiğini iddia eden Kızılgök, hatalardan mevcut belediye başkanı ve 8 yıldır meclis üyeliği yapan kişinin de sorumlu olduğunu ileri sürdü.

Projelerini anlatan Kızılgök,  Gemikonağı’ndaki küçük sanayi sitesinin altyapısının tamamlanarak yeniden düzenleneceğini, turizme önem verileceğini, açık pazar alanı yaratılacağını da kaydetti.

ÖZYİĞİT

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ise, TDP, BKP, Baraka ittifakının yerel yönetimlerde söz sahibi olmak için yola çıktığını belirterek, hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi.

Ülkedeki yerel yönetimlerin çoğunda birçok sorun olduğunu, sorunlu belediyelerin  başında da Lefke Belediyesi’nin geldiğini   ileri süren  Özyiğit,  Lefke Belediyesi çalışanlarının yatırımlarının yıllardır yapılmadığını ifade etti.

Özyiğit, Lefke Belediye Başkan Adayı Hasan Kızılgök ve  belediye meclis üyesi adaylarının Lefke’yi çağdaş belediyecilikle tanıştırarak ileriye taşıyacak potansiyele sahip olduklarını belirterek, Lefke halkının  değişimin önünü açması gerektiğini kaydetti.

İZCAN

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan da,  ittifakın temel amacının yurda sahip çıkarak, ülkeye barışı, demokrasiyi getirmek olduğunu söyledi.

Lefke halkından Hasan Kızılgök ve ekibine destek  talep eden İzcan, diğer bölgelerde olduğu gibi Lefke bölgesinde de  iddialı bir şekilde yola devam ettiklerini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.