1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA - GİRNE ANAYOLU PROJESİNİN 2. ETABI BUGÜN BAŞLIYOR
LEFKOŞA - GİRNE ANAYOLU PROJESİNİN 2. ETABI BUGÜN BAŞLIYOR

LEFKOŞA - GİRNE ANAYOLU PROJESİNİN 2. ETABI BUGÜN BAŞLIYOR

güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine

A+A-

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa – Girne Anayolu üzerindeki bakım, onarım ve üst yapı çalışmaları çerçevesinde uygulanan projenin ikinci etabı bugün (22.06.2018) başlıyor.

Bu kapsamda, Lefkoşa-Girne istikametinde St. Hilarion kavşağı ile Girne girişi katlı kavşak arasında alt yapı işleri, üst yapı işleri, asfalt kaplama ve yenileme, bordür, oto korkuluk ve duvar işleri yapılacaktır.

Çalışmaların iki buçuk ay kadar sürmesi beklenirken, söz konusu şerit trafiğe kapatılacaktır. İkinci etapta çalışmalar tamamlanana kadar trafik, yapımı 1 Haziran 2018’de tamamlanan Girne-Lefkoşa istikametindeki şeritten sağlanacaktır.

Belirtilen güzergahı kullanacak tüm sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine uyması ve belirtilen hız limitlerine riayet etmesini önemle duyururuz.

Bu arada 5 bin kg ve üzeri ağırlıkta olan kamyonların, Girne – Lefkoşa Anayolunda Girne girişi (altüst geçit) ile St. Hilarion mevkii arasında trafikte seyretmeleriyle ilgili 2 Mart 2018’de getirilen men uygulaması devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.