1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA YOLLARI BERBAT
LEFKOŞA YOLLARI BERBAT

LEFKOŞA YOLLARI BERBAT

Lefkoşa yolları berbat

A+A-

Ali CANSU

Lefkoşa ve bölgesinde sürekli kazılan ve tamir edilmeyen yollar dünkü yağmurdan sonra adeta bataklığa dönüştü. Birçok araç, bazı bölgelerdeki su birikintilerine düşüp zarar görürken,  vatandaşlar şikayetçi oldu.

Gerek su projesi, gerekse kanalizasyon ve altyapı çalışmaları için kazılan yolların uzun süre tamir edilmemesi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Birçok bölgede kazı yapıldıktan sonra yağmurun da etkisi ile derin çukurlar oluştu. Araçlar bu çukurlarda hasara uğradı.

Sürücüler zor anlar yaşarken, yavaşlamak zorunda kalan araçlar nedeniyle trafik sıkışıklığı daha da arttı.

Özellikle Lefkoşa’da trafiğin yoğun olduğu bölgeler olan KIBRIS Gazetesi karşısındaki trafik ışıkları, Atatürk Spor Salonu bölgesi, Yenişehir’deki Ecvet Yusuf Caddesi ile Yarim Düğün salonu karşısındaki çember bölgesindeki çukurlara araçları ile düşen sürücüler isyan etti.

Özellikle trafik ışıklarının bulunduğu bölgelerdeki çukurlar nedeniyle yavaş ilerleyen araç sürücüleri uzun kuyrukların oluşmasına da sebebiyet verdi.

Dert yanan bir sürücü, "yağmurun bereketine mi üzülelim, yoksa mahvolan araçlarımıza mı üzülelim bilemiyoruz" yorumunu yaptı.

KIBRIS

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum