1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA DEHŞET!
LEFKOŞA'DA DEHŞET!

LEFKOŞA'DA DEHŞET!

'Sana ne Lan Keyfimin kahyasımısın''

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’da önceki gün gece “Semay Kuaför” isimli iş yeri önünde meydana gelen bıçaklı kavgada Ahmet Karataş’ı yaralayan Hakim Yıldırım olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı
Yıldırım, dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru, olayla ilgili bulguları aktardı. Polis; zanlı Hakim Yıldırım’ın 2 Eylül tarihinde saat 20.30 raddelerinde Lefkoşa’da “Semay Kuaför” isimli iş yeri önünde 198 promil alkol tesiri altında bulunduğu bir sırada kendisini iş yeri önünden ayrılması için ikaz eden Ahmet Karataş’a önce “Sana ne Lan Keyfimin kahyasımısın” dedikten sonra tasarrufundaki maket bıçak ile saldırdığını ve Karataş’ın sağ kol ve omzunda 5 ve 7 cm büyüklüğünde yaralar açılmasına neden olduğunu söyledi. Zanlı Yıldırım’ın 2013 yılından beridir ülkede kaçak olarak bulunduğunu ve yasal bir statüsünün olmadığını belirten polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile 2 gün süre ile cezaevinde beklemesine emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.