1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA’YA GERİ DÖNDÜĞÜNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI
LEFKOŞA’YA GERİ DÖNDÜĞÜNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

LEFKOŞA’YA GERİ DÖNDÜĞÜNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Lefkoşa’ya geri döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.

A+A-

Aracını Gönyeli Çemberi durağına park eden birçok kişi gibi iki gün önce motosikletini park edip, Girne’ye dolmuşla giden vatandaş, Lefkoşa’ya geri döndüğünde hurda buldu.

Birçok kişi gibi motosikletini Gönyeli çemberi durağında bırakıp dolmuşla Girne’ye giden M.D, Lefkoşa’ya döndüğünde motosikletinin yerinde kırık aksamlar ve su dolu çukura atılmış gövde buldu. Motosikletini parçalanmış ve çukura atılmış bulan M.D adeta şok yaşadı ve “Kim neden bunu yaptı” diye isyan etti. M.D daha sonra polise giderek şikâyetçi olurken, motosikletin kimler tarafından hasara uğratıldığı ise bulunamadı.

DURAK ARTIK GÜVENLİ DEĞİL
Günün ekonomik şartlarından dolayı tasarruf yoluna giden birçok kişi, Lefkoşa’dan Girne’ye dolmuş ile gidip benzin masrafını kısmaya çalışıyor. Lefkoşa’da yaşayıp Girne’de çalışan birçok kişi, aracını Gönyeli çemberindeki otobüs durağına park edip, dolmuşla Girne’ye gidiyor. Bazı motosiklet sürücüleri de havanın soğuk olmasından dolayı Girne-Lefkoşa yolunu motosikleti ile gitmeyi tercih etmiyor. İşte bunlardan biri olan M.D iki gün önce motosikletini durağın arka kısmına park edip, dolmuşa binip Girne’ye gitti.

KİM OLDUKLARI BELLİ DEĞİL
Ancak gece saatlerinde park halinde bulunan motosiklet önce hasara uğratıldı, ardından su dolu çukura atıldı. Motosikletin tüm aksanlarını ve plakasını kıran kimliği belirsiz şahıslar, daha sonra motosikleti çalışmaları devam eden kanalizasyon çukuruna attı. Dolmuş durağında bilet kesmekle görevli olan çalışan, polisi arayarak durumu bildirdi.

ŞOK YAŞADI
Motosikletinin park halinde bırakıp Girne’ye giden M.D ise dün sabah Lefkoşa’ya geri döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Sağlam bir şekilde park halinde bıraktığı motosikletinin parçalarını etrafa saçılmış şekilde, motosikletin gövdesini de su dolu çukurda gören M.D , “Bu nasıl olur. İnanamıyorum, kim yaptı bunu diye isyan etti. M.D motosikletini bırakıp dolmuş ile Girne’ye gittiğini ve böyle bir olacağını aklından dahi geçirmediğini ifade ederek, “daha neler göreceğiz. Ne günlere kaldık” dedi.

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.