1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “LEZBİYEN DEĞİL, GÜZEL BİR KADINIM”
“LEZBİYEN DEĞİL, GÜZEL BİR KADINIM”

“LEZBİYEN DEĞİL, GÜZEL BİR KADINIM”

Suçumu kabul ediyorum fakat...

A+A-

 

Girne Boğazındaki piknik alanında, E.A. isimli genç kadınız zorla soyup, çıplak  vaziyette dans ettirip, videoya kaydetmekle suçlanan 3 kadından biri olan Sıla Barkut, “Suçumu kabul ediyorum fakat ben lezbiyen değilim” dedi.

Olayın kamuoyunda bomba tesiri yaratması nedeniyle gazeteyi ziyaret eden Sıla Barkut, bazı iddialara açıklık getirdi. Barkut “bir defa Lezbiyen değil, güzel bir kadınım” diyerek, yanlış anlaşılmak istemediğini söyledi.

Sıla Barkut, işlediği suçu mahkemede kabul ettiğini, fakat hiç bir şekilde E.A’yı zorla dans ettirmediklerini iddia ederek  “aksine kendi isteğiyle soyunarak dans  etti”dedi.

Sıla Barkut, arkadaşları olan E.A.’nın 22 Kasım gecesi kendilerine ‘Lezbiyen’ suçlaması yapması üzerine, olayın gerçekleştiğini söyledi. Barkut şöyle dedi:

“ E.A. bize bunu söyleyince, biz de  kendisine “Eğer lezbiyensek gel bizi eğlendir” dedik. Tamamen kendi isteğiyle  dans etti, biz de eğlendik. Mahkemede söylenenler doğrudur. Fakat biz zorla birşey yapmadık. Halen daha E.A. ile konuşuyorum. Aramızda hiç bir sorun da yoktur. İşin asıl yanı, gazetelerde aleyhimde yayınlanan lezbiyen olduğuma dair iddialardır. Ben lezbiyen değilim, bir yanlış anlaşılma oldu.”

Diyalog

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum