1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİMASOL’DAKİ YANGINLAR KORKUTTU
LİMASOL’DAKİ YANGINLAR KORKUTTU

LİMASOL’DAKİ YANGINLAR KORKUTTU

İki ayrı yerde çıkan iki yangının, yabani bitki örtüsü, zeytin ve çamdan oluşan iki kilometrekareden fazla bir alanın yanmasına sebep olduğu;

A+A-

Limasol kazasında dün eş zamanlı olarak iki ayrı yerde çıkan iki yangının, yabani bitki örtüsü, zeytin ve çamdan oluşan iki kilometrekareden fazla bir alanın yanmasına sebep olduğu haber verildi.

Yangınlardan birincisinin Ay. Therapon köyü yakınlarındaki ulaşılması zor bir vadide, ikincisinin de Fasula bölgesinde çıktığını yazan Alithia gazetesi, yangınların kontrol altına alındığını, bununla birlikte Ay. Therapon’da çıkan büyük yangının, kuvvetli rüzgâr yüzünden, bölgedeki evleri de tehdit ettiğini kaydetti.

Ay. Therapon’daki yangına Limasol, Baf ve Larnaka’dan yangın söndürme helikopterlerinin de katıldığını, ancak Fasula bölgesinde de neredeyse aynı zamanda yangın çıkmasıyla bunların bir kısmının da oraya yönlendirildiğini belirten gazete, Fasula bölgesinde çıkan yangın sırasında ise elektrik direklerinin yandığını ve bölgenin bir süre elektriksiz kaldığını ifade etti.

Yangınların büyük çabalar sonucunu kontrol altına alındığını yineleyen gazete, yangın söndürme çalışmalarına katılan bir helikopterin taşıdığı su tankının ise, Alassa kö

yündeki bir yerleşim bölgesine düştüğünü ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.