1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİZ’E TESLİM OLDU
LİZ’E TESLİM OLDU

LİZ’E TESLİM OLDU

Liz’e teslim oldu

A+A-

 


Liz’e teslim oldu

Osman Beşe isimli şahıs, tatil yapmak hayali ile ayak bastığı Kuzey Kıbrıs’a yanında bir miktarda uyuşturucu getirince başı derde girdi.

Narkotik detektör köpeği Liz’in tepki vermesi ile iç çamaşırında uyuşturucu madde bulunan Osman Beşe, Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındı. İç çamaşırına iki tür uyuşturucu saklayan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlı Beşe’nin Ercan Havaalanı’ndan 9 Aralık 2015 tarihinde saat 12.15 raddelerinde giriş yapmak isterken köpekli devriye gezen narkotik ekipleri tarafından tespit edildiğini söyledi.

Gönüllü ifade verdi suçunu kabul etti

Polis, zanlının üzerinde yapılan aramada Külotu içerisinde şeffaf naylona sarılı yaklaşık 8 gram hintkeneviri ile yaklaşık 1 gram kokain türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. Polis zanlının olayın akabinde gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ancak alınan emarelerin nevi ve miktarını belirleyecek raporların henüz hazır olmamaları nedeni ile bir gün süre ile soruşturma maksatlı tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlını ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

  Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.