1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LOKMACI SINIR KAPISI’NDA TUTUKLANDI
LOKMACI SINIR KAPISI’NDA TUTUKLANDI

LOKMACI SINIR KAPISI’NDA TUTUKLANDI

Lokmacı Sınır Kapısı’nda yakalanan Rum vatandaşı

A+A-

Lokmacı Sınır Kapısı’nda uyuşturucu madde ile yakalanan Rum vatandaşı zanlı cezaevine gönderildi

Lefkoşa’da Lokmacı Sınır Kapısı’ndan uyuşturucu madde sokmaya çalışırken tutuklanan Rum vatandaşı S.M. (E-21) hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Polis nezaretinde 6 gün süre ile tutulan zanlı dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Güney Kıbrıs vatandaşı olan zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

HER GELİŞİNDE GETİRİYORDU İDDİASI
Rum ve Moldovya vatandaşı olan zanlı 25 Nisan tarihinde saat 20.00 sıralarında Lokmacı Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmaya çalıştığı esnada Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından suçüstü yakalanmıştı.

Zanlının üzerinde yapılan aramada iç çamaşırında 9 ayrı pakete ayrılmış 3 gram 450 miligram satışa hazır hintkeneviri türü uyutturucu madde ele geçirilmişti. Tutuklanan zanlı hakkında yapılan soruşturmada, KKTC’ye belirli aralıklarla geldiği ve kısa süreli gelişlerde uyuşturucu getirdiği tespit edilmişti.

Soruşturma amaçlı 6 gün poliste tutuklu kalan zanlı dün uyuşturucu madde ithal, satma ve tasarruf suçlarından yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.