1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB'DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
LTB'DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

LTB'DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Lefkoşa genelinde başlattığı bölgesel temizlik çalışmaları

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın bakımlı ve ferah sokaklara kavuşması amacı ile LTB Temizlik Şubesi tarafından yapılan çalışmalarda, Ana caddeler, yol kenarlarının çevre temizliği, konut ve işyerlerinden çıkarılan ot, dal ve boş arsaların temizliği yapılıyor.

 

Mart ayı başında başlayan ve her gün bir bölgenin temizlik programına alındığı çalışma ile bugüne kadar Suriçi, Belediye Evleri, Çağlayan, Kökşklüçiflik, Kumsal, Yenişehir, Kızılbaş, Küçükkaymaklı bölgesinin bir kısmı ve SOS Çocuk Köyü’nün arka kısmı temizlik ekipleri tarafından karış karış temizlendi. Program dahilinde diğer bölgelerinde bir hafta içinde temizlenmesi hedefleniyor.

 

Temizlik Şubesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda 2 dozer, 3 kamyon, 3 çekirge, 1 Greyder ve temizlik şubesi personeli görev alıyor.

 

Fellahoğlu temiz bir Lefkoşa belediye-vatandaş işbirliği ile sağlanabilir

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, LTB ekiplerinin bölgeleri tamamen temizlemek için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, temizlenen bölgelere vatandaşların da sahip çıkmasını istedi. Temiz bir Lefkoşa’nın ancak belediye-vatandaş işbirliği ile sağlanacağına dikkat çeken Fellahoğlu, herkesin yaşadığı bölgeye sahip çıkarak temizlenen yerleri kirletmemesini sözlerine ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.