1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB’NİN BÖLGE TOPLANTILARININ 4.’SÜ GÖÇMENKÖY’DE YAPILDI
LTB’NİN BÖLGE TOPLANTILARININ 4.’SÜ GÖÇMENKÖY’DE YAPILDI

LTB’NİN BÖLGE TOPLANTILARININ 4.’SÜ GÖÇMENKÖY’DE YAPILDI

“Bölge Bölge Lefkoşa”

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) bir süre önce başlattığı “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının dördüncüsü dün akşam Göçmenköy’de gerçekleştirildi.

LTB Basın Birimi’nden verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte LTB meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personelin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar LTB Başkanı Harmancı’ya ve belediye yetkililerine sıkıntılarını aktardı.

Göçmenköy Belediye Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB’nin içinde bulunduğu durumdan dolayı yaşanan düzensizlikleri ve bu sıkıntılı yapının giderilmesi için izleyecekleri yöntemleri Göçmenköy halkına  aktardı. 

LTB’nin mali ve idari yapısı hakkında da bilgi veren Harmancı, LTB Meclisi ile uyum içinde çalışarak eldeki olanakları en doğru, en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirtti. Harmancı, Haspolat, Hamitköy ve Taşkınköy’ün ardından dördüncüsü Göçmenköy’de gerçekleşen toplantılarda, önemli sonuçlar çıktığını ve bu çıkan sonuçlar çerçevesinde hareket ettiklerini anlattı.

Bu toplantılarda bölge muhtarları, kulüp ve dernek başkanlarının önemine işaret eden Harmancı, bu sayede vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinleme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Harmancı, halktan gelen şikayetleri ve talepleri değerlendirdiklerini söyleyerek, üzerine hassasiyetle gidilirse sorunların daha rahat aşılacağını; büyük bir azimle çalıştıklarını kaydetti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.