1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'DA KORKUNÇ KAZA
MAĞUSA'DA  KORKUNÇ KAZA

MAĞUSA'DA KORKUNÇ KAZA

Kontrolden çıkan motosiklet, üzerindeki iki kişiyi savurduktan sonra ağaçlara çarparak durabildi

A+A-

Gazimağusa’da dün gece Kamyoncular Birliği Lokali’nin bulunduğu noktada meydana gelen motosiklet kazasında Güzelyurtlu 21 yaşındaki Aliye Akel ile Türkmenköylü 24 yaşındaki Şenol Duyal ağır yaralandı.

Durumu çok kritik olan 21 yaşındaki Aliye Akel, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne sevk edildi.

senol-duyal-001.jpg

Görenlerin büyük korku ve üzüntü yaşamasına neden olan trafik kazası dün gece saat 22.45’te Yeşil Deniz Caddesi üzerinde bulunan Kamyoncular Birliği’nin olduğu noktada meydana geldi.

aliye-akel-001.jpg

Şenol Duyal, yönetimindeki MB 882 plakalı motosikletle trafik ışıklarından Canbulat Stadyumu istikametine doğru seyrettiği sırada aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle Kamyoncular Birliği’nin bulunduğu bölgedeki keskin viraj üzerinde motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yolun solundan –çıkarak savruldu. Kazada, her iki genç de ağır yaralanırken, motosiklet sürüklenip, ağaçlık bölge içerisinde bir ağaca çarparak durabildi.

Ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kazazedelerden Aliye Akel ağır kafa travması teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne Yoğun Bakım Servisi’ne sevk edilirken, vücudunun muhtelif yerlerine darbeler alan Şenol Duyal Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.