1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'NIN EN ESKİ BERBERİ SOYULDU
MAĞUSA'NIN EN ESKİ BERBERİ SOYULDU

MAĞUSA'NIN EN ESKİ BERBERİ SOYULDU

kentin en eski berberlerinden Hasan Yiğittürk’ün dükkânına hırsız girdi.

A+A-

Gazimağusa’da Bandabulya’da faaliyet gösteren, kentin en eski berberlerinden Hasan Yiğittürk’ün dükkânına hırsız girdi. Gazimağusa’da Hasan Yiğittürk’ün berber dükkânına giren hırsız veya hırsızlar 500 TL nakit para ve 600 Euro çalarak kayıplara karıştı. Pencere camını kırıp içeriye giren suçlular aranıyor.Gazimağusa’da Bandabulya’da faaliyet gösteren, kentin en eski berberlerinden Hasan Yiğittürk’ün dükkânına hırsız girdi. Gazimağusa’da Hasan Yiğittürk’ün berber dükkânına giren hırsız veya hırsızlar 500 TL nakit para ve 600 Euro çalarak kayıplara karıştı. Pencere camını kırıp içeriye giren suçlular aranıyor.

 

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Bandabulya’da faaliyet gösteren, kentin en deneyimli berberlerinde Hasan Yiğittürk’ün işyerine giren hırsız veya hırsızlar 500 TL nakit para ve 600 Euro çalarak kayıplara karıştı.

Hafta sonu işyerinin pencere camını kırıp içeriye giren hırsız veya hırsızlar, polis tarafından aranıyor.

Konu ile ilgili olarak gazetemiz KIBRIS’a konuşan Hasan Yiğittürk, cumartesi günü saat 20.00 sıralarında dükkânını kapattığını, Bandabulya’nın temizliğinden sorumlu görevlinin pazar günü sabah saat 10.30’da kendisini arayarak camın kırık olduğunu söylediğini kaydetti. Yiğittürk, dün sabah saat 08.00 sıralarında ise dükkânını açmaya geldiğinde camın kırık olduğunu ve dükkânının içinin de karıştırılmış olduğunu gördüğünü bildirdi.

Dükkânın da bir ajanda içerisinde yaklaşık 500 TL ve 600 Euro bulunduğunu belirten Hasan Yiğittürk, hırsızın bu parayı çaldığını dile getirdi.

Hasan Yiğittürk, hırsızın plastik bardak içerisinde biriktirdiği bozuk paraları çalmadığını ifade etti. Yiğittürk, bandabulyayı güvenlik görevlisinin koruduğu bir sırada olayın yaşandığına dikkat çekerken, polisten söz konusu hırsızın bir an önce tespit edilip adalete teslim edilmesini talep etti.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.