1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHALLE SAKİNLERİ FACİAYI ÖNLEDİ
MAHALLE SAKİNLERİ FACİAYI ÖNLEDİ

MAHALLE SAKİNLERİ FACİAYI ÖNLEDİ

Bir evin boş olduğu esnada;

A+A-

Gazimağusa’nın Çanakkale Bölgesi’nde bulunan Osman Ahmet Sokak sakinleri, dün yangın korkusu yaşadı.

Bir hafta önce tamir ettirilen Hasan Algın’ın buzdolabının elektrik aksamında meydana gelen kısa devre sonucu bir yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı bir saatte çıkan yangını fark eden mahalle sakinlerinin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine giderek, alevlere müdahale eden ve evi tamamen yanmaktan kurtaran Gazimağusa İtfaiyesi ekipleri, hem bölge halkının hem de ev sahibi Hasan Algın’ın büyük takdirini topladı.

Yangın nedeniyle buzdolabı kullanılamaz hale gelirken, hemen yanındaki derin dondurucu ile mutfak penceresi perdeleri kısmen yanarak zarar gördü. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar başta mutfak odası olmak üzere evin diğer odalarında da etkili oldu.

Yangın sırasında işte olan ve yangın haberini alır almaz evine koşan Hasan Algın, “buzdolabını daha bir hafta önce tamir ettirmiştim, yangın çıkarmasına bir anlam veremedim” dedi.

Yangını fark eden komşuları ile alevlere kısa sürede müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür eden Hasan Algın, “İtfaiye ekiplerini, bu kadar hızlı ve sistemli çalıştıkları için tebrik ediyorum” dedi.

Yangını endişeyle izleyen mahalle sakinleri de, itfaiyenin çalışmasını takdir ettiklerini belirterek “hızlı bir şekilde gelerek kısa sürede yangını söndürdüler ve evi tamamen yanmaktan kurtardılar” diye konuştular.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.