1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEME, HASTANEYE TAŞINDI
MAHKEME, HASTANEYE TAŞINDI

MAHKEME, HASTANEYE TAŞINDI

Mahkeme, hastaneye taşındı

A+A-

Pile’deki operasyonda polislere direnen; boynunun, çenesinin ve burnunun kırıldığı öne sürülen Şefik Margilili’nin tutukluluk duruşması dün yapıldı

Sedef BOŞNAK

Pile’deki operasyonda av tüfeğiyle havaya ateş ederek polislere direnen ve olay sırasında boynunun, çenesinin ve burnunun kırıldığını iddia edilen Şefik Margilili, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Tutuklu olarak hastanede bulunan Margilili için dün mahkeme, hastaneye taşındı.

Gazimağusa Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, iddia makamı adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, Gazimağusa Adli Şube’de görevli Tugay Alper’i tanık olarak dinletti.

Alper, Pile’de, “İzinsiz kumarhane işletme” ve “Yasadışı kumar oynatma” suçlarının işlendiği yönünde aldıkları bilgiyi değerlendirerek, düzenledikleri operasyonu hatırlattı.

Zanlının operasyon sırasında tasarrufundaki av tüfeğiyle havaya ateş açtığını belirten Alper, bu yönde soruşturma başlattıklarını söyledi. Alper, alınacak birçok ifade olduğunu, soruşturmayı tamamlamak için süreye ihtiyacı olduğunu ifade ederek mahkemeden üç günlük tutukluluk emri talep etti.

Yargıç da huzurundaki şahadeti değerlendirerek, zanlının hastanede bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.