1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARMARA KÖPRÜSÜNDE ÖLÜMCÜL TEHLİKE!
MARMARA KÖPRÜSÜNDE ÖLÜMCÜL TEHLİKE!

MARMARA KÖPRÜSÜNDE ÖLÜMCÜL TEHLİKE!

Lefkoşa, Marmara Köprüsü'nde

A+A-

 

Marmara köprüsü dökülüyor

Vatandaşlar, köprünün bir an önce bakım ve onarıma alınmasını istiyor

Lefkoşa’nın Marmara Bölgesi’nde Şht. Mehmet Ali Sokak’ta bulunan köprüden yumruk büyüklüğünde dökülen parçalar, köprünün güvenliğini tartışılır duruma soktu.

Bölgede yaşayan ve yolu kullanan vatandaşlar, Marmara köprüsü olarak da bilinen bu köprünün, günümüz koşullarına göre hizmet vermekten uzak olduğunu belirterek, köprünün bir an önce bakım ve onarımının yapılmasını istedi.

Köprünün kenarlarında bulunan demir korkulukların yenilenmesinin köprüyü sağlamlaştırmadığını vurgulayan bir vatandaş, şunları kaydetti:

“Köprü, mesai saatlerinin başlangıcında ve sonunda çok yoğun oluyor. Tek şerit olduğu için uzun kuyruklar nedeniyle trafik saatlerce sıkışıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, köprü, günden güne yıkılıyor. Köprüden her gün yumruk büyüklüğünde parçalar dökülüyor. Kamyon giremez tabelası konmasına rağmen kimse buna uymuyor. Bu köprünün yerine iki şeritli başka bir köprü yapılmalı. Yolun yıkılması halinde büyük bir facia yaşanır”.

Köprü yenilenecek

Marmara köprüsünün yenilenmesiyle ilgili bir çalışma olduğunu belirten Lefkoşa Türk Belediyesi’nden bir yetkili ise, finansman sağlandıktan sonra projenin birkaç ay içerisinde başlayacağını kaydetti.

Köprüde yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini ifade eden aynı yetkili, proje sonrası bölgede yaşanan trafik sıkıntısının da ortadan kalkacağını söyledi.

 

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.