1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARMARA PARKI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
MARMARA PARKI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

MARMARA PARKI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Marmara bölgesinde çocukların ve büyüklerin uğrak yeri olan Marmara Parkı, belediyenin içinde bulunduğu durum ve vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle çöplüğe dönüştü

A+A-

Sadece çocukların değil büyüklerinde yoğun ilgi gösterdiği Marmara Parkı, pislik yuvasına döndü. Dört bir yanında çöpler bulunan çocuk parkı içerisinde kırık bira şişelerinden kolilerle atılmış çöplere kadar rastlamak mümkün.

parkwc.jpg

Ayrıca park içerisinde bulunan tuvaletlerinde durumu içler acısı. Pislikten kullanılamaz halde olan tuvaletlerden yayılan pis koku bölgede bulunan vatandaşları da rahatsız ediyor. Tuvaletlerin pis olması nedeniyle oluşan sinekler evlerde vatandaşların yiyeceklerinin üzerine konuyor.

Sokak lambaları tehlike saçıyor…

parkelek.png
Park içerisinde yaşanan tek sorun çöpler ve tuvaletlerin pis olmasıyla da sınırlı kalmıyor. Ayrıca park içerisinde bulunan aydınlatma lambalarının dışarıya çıkan kabloları da çocuklar için büyük bir tehlike arz ediyor. Geceleri de parkta bulunan aydınlatma lambaları da çalışmıyor.
Vatandaşlar akşam saatlerinde parkın karanlık ve güvenilir olmaması nedeniyle parka girmekten kaçınmaya başladı. Vatandaşlar yetkililerin gelip bu sorunu çözmesini bekliyor.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.