1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
MECLİS YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

MECLİS YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KOMİTELER OLUŞTURULUYOR

A+A-

Genel seçimlerle yeniden şekillenen Cumhuriyet Meclisi’nde, Başkan ve Başkan Yardımcısı’nın ardından daimi 3 komite de belirleniyor.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi ile İdari ve Sosyal İşler Komitesi’ni yarın toplantıya çağırdı. Üyeleri belirlenen komitelerin gündemlerinde, başkan ve başkan vekillerinin seçimi bulunuyor.

Yarın saat 09.00’da toplanacak Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi, CTP/BG milletvekilleri Armağan Candan, Ömer S. Kalyoncu ve Birikim Özgür; UBP milletvekilleri Ersin Tatar ve Kutlu Evren; DP/UG milletvekilleri Hakan Dinçyürek ve Hasan Taçoy’dan oluşuyor.

Aynı saatte toplanacak Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi’nde ise, CTP/BG milletvekilleri Ferdi S. Soyer,   Tufan Erhürman ve Fazilet Özdenefe Kürşat; UBP milletvekilleri İzlem Gürçağ ve Ali Pilli; DP/UG milletvekilleri Hüseyin A. Alanlı ve Fikri Ataoğlu bulunuyor.

Saat 09.30’da toplanacak İdari ve Sosyal İşler Komitesi ise, CTP/BG milletvekilleri Doğuş Derya, Hüseyin Erçal ve Erkut Şahali; UBP milletvekilleri Dursun Oğuz ve Hamza Ersan Saner; DP/UG milletvekilleri Özdemir Berova ve Menteş Gündüz’den oluşuyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.