1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEHMET SEYİS, AKINCI İÇİN ADAYA DÖNÜYOR
MEHMET SEYİS, AKINCI İÇİN ADAYA DÖNÜYOR

MEHMET SEYİS, AKINCI İÇİN ADAYA DÖNÜYOR

Mehmet Seyis, Akıncı için adaya dönüyor

A+A-

DEV-İŞ Eski Başkanı Mehmet Seyis, Mustafa Akıncı’ya destek olmak için yurtdışı ziyaretini kısaltarak adaya döneceğini açıkladı. Seyis, Akıncı’ya verilecek bir şansı, barışa verilecek bir şans olarak gördüğünü ifade ederek, “Belki de bu son şans olacak” dedi.

Şu an yurtdışında bulunan DEV-İŞ Eski Başkanı Mehmet Seyis, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde barış istediğinden emin olduğu adaya destek vermek için, 28 Nisan olan dönüş tarihini 25 Nisan’a çektiğini açıkladı.

Seyis sosyal medyada yaptığı açıklamada, Akıncı’ya verilecek bir şansı, barışa ve ülkeye verilecek bir şans olarak gördüğünü ifade etti.

“Tabii ki Oyum Mustafa Akıncı'ya”

Seyis’in paylaşımı şöyle:

“Günaydın arkadaşlar. Özel nedenlerimle 5-6 gündür yurt dışında idim. Dönüş tarihim 28 Nisan idi. Bu arada ülkede bir seçim yaşandı ve ilk turda bitmedi. 26 Nisanda 2. turu yapılacak.

Bu seçimi önemsiyorum. Çünkü aslında Kıbrıs sorununda yeni bir sürece girerken biz bir görüşmeci seçeceğiz. Bu seçimi önemsiyorum, çünkü sonuçta Barış istediğinden emin olduğum bir aday 2. turda yarışacak.

Güzel haber, işlerim bitti ve seçim öncesi ülkeye dönüş için yaptığım girişim olumlu oldu 25 Nisanda ülkedeyim, 26 Nisanda ise sandık başında olacağım.

Akıncıya verilecek bir şansı, Kıbrıs sorununda bizim Barış irademizin masaya yansıması açısından önemli bir şans olarak görüyorum.

Akıncıya verilecek bir şansı, ülkemize, çocuklarımıza ve Barışa verilecek bir şans olarak görüyorum. Belki de bu son şans olacak.

Evet, 25 Nisanda ülkeme dönüyorum. 26 Nisanda sandık başındayım. İçten gelerek, vereceğim oyu helal edip, sonradan da nefesim yettikçe denetlemek için bir kez daha sandık başına gideceğim.

Tabii ki Oyum Mustafa Akıncı'ya.”

seyis.gif

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.